ÚLTIMES NOTÍCIES

ACECU organitza una rifa solidària a favor d’AFASW

ACECU organitza una rifa solidària a favor d’AFASW

ACECU ha organitzat una rifa solidària a favor de l’Associació de Famílies Afectades per la Síndrome de Wolfram (AFASW).

Les paperetes tenen un preu d’1 euro i les trobareu a diversos comerços d’ACECU. La papereta premiada ha de coincidir amb les 4 últimes xifres del número de l’ONCE de l’1 d’octubre.

El guanyador disfrutarà d’un cap de setmana, per a 2 persones, en un destí de la costa valenciana. El premi inclou pensió completa.

Un estiu amb un fum d’activitats!

Un estiu amb un fum d’activitats!

ACECU ha programat activitats infantils i música en directe al Mercat i Sant Antoni.

Un estiu més els veïns de Cullera i els turistes que visiten la ciutat podran gaudir d’un intens programa d’activitats gràcies a l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU).

Durant els mesos de juliol i agost es celebraran activitats infantils, contacontes i música en directe al Mercat i als carrers peatonals de Sant Antoni (Pintor Ferrer Cabrera i Poeta Miguel Hernández).

Durant tots els divendres del mes de juliol, a partir de les 19.30h, hi haurà contacontes i activitats infantils al Mercat. I a partir de les 21.30 h els veïns podran disfrutar de la millor música. Pepa Blasco va iniciar les actuacions el passat divendres dia 1 i continuaran les següents setmanes In Calma, M Ángel, Pepa Blasco i M Ángel.

Mentre que, a Sant Antoni el mes de juliol hi haurà contacontes i actuacions infantils tots els dijous i dissabtes a partir de les 19.30h. Per la seua banda, les actuacions musicals aniran a càrrec de Safordixieland, a partir de les 21.30h, els dies 5, 14, 19 i 26 de juliol.

Aquesta intensa programació pretén ser un revulsiu per al comerç i els negocis d’hostaleria de la zona que formen part d’ACECU.

 

ACECU ret homenatge a 9 negocis històrics en la II Gala del Comerç de Cullera

ACECU ret homenatge a 9 negocis històrics en la II Gala del Comerç de Cullera

L’associació va retre homenatge a nou negocis que han superat els 50 anys d’edat.

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) va celebrar divendres passat a la nit la II Gala del Comerç de Cullera. L’esdeveniment, que va tenir lloc a la Sala Santy, va servir per a retre homenatge a nou negocis que han superat els 50 anys d’història.

Els comerços homenatjats van ser Xurreria Cullera, Cafeteria Gelateria Bernabéu, Extintors A. Llorca, Farmàcia Vallet, Forn Artesà Camarena, Giner Maletes i Bolsos, Rellotgeria Julián Martínez, Restaurant l’Alegre (antiga Cafeteria Calpe) i Restaurant Ulises Piga. Molts d’ells van sorgir durant el boom del turisme de Cullera, a principis de la dècada de 1970 i han passat de generació en generació fins avui en dia.

Un centenar de persones entre comerciants, autoritats i representants de diverses associacions van assistir a una nit dedicada al comerç local, entre ells el president d’ACECU, José Luis Albiñana; el sotssecretari de la Conselleria de Comerç, Natxo Costa; el director general de l’Administració Local, Toni Such; l’alcalde de Cullera i diputat de Turisme, Jordi Mayor i la regidora de Comerç de Cullera, Débora Marí.

Per part de les associacions comercials van acudir Juan Motilla, president d’Unió Gremial i José Bernardo Noblejas, membre de la junta de la Cambra de Comerç de València. Aquesta última entitat va lliurar a cadascun dels nou negocis guardonats un xec de formació valorat en 500 euros.

ACECU també va aprofitar la vetllada per a projectar un vídeo que va donar mostra de la seva intensa activitat en favor de la dinamització de les botigues de Cullera, a través de multitud de campanyes comercials (Nadal, Sant Valentí, Dia de la Mare, etc), activitats i música a l’estiu, cursos de formació per a associats, campanyes promocionals en xarxes socials per a donar a conèixer els negocis, etc.

En aquest sentit, José Luis Albiñana va agrair les ajudes públiques que fan possible totes aquestes activitats i va destacar que “Cullera té un comerç local viu i molt fort”. A més, va voler destacar que, malgrat la pandèmia i les dificultats cròniques que sofreix el petit comerç, “ACECU ha continuat creixent aquests últims anys i ja som més de 140 socis”, amb el que s’ha convertit en la principal associació empresarial de Cullera.

No obstant això, el president d’ACECU va aprofitar per a reivindicar davant les autoritats que eren presents que certes plataformes digitals no juguen en igualtat de condicions, al no pagar proporcionalment els mateixos impostos que el xicotet comerç, la qual cosa perjudica greument els empresaris locals. Per això, el president d’ACECU va demanar “que les autoritats prenguen mesures que posen fi a aquesta discriminació”.

D’altra banda, tant el sotssecretari de la Conselleria de Comerç com l’alcalde de Cullera van reconèixer la gran llavor del comerç local en els moments més difícils de la pandèmia i van recordar totes les ajudes públiques que s’han injectat per a promoure la dinamització i supervivència del sector.

ACECU reparteix 200 € en premis en la campanya del Dia de la Mare

ACECU reparteix 200 € en premis en la campanya del Dia de la Mare

Ana María y Beatriz foren les guanyadores del sorteig.

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) va organitzar una campanya comercial per promoure les compres i la dinamització del comerç local en el Dia de la Mare, que es celebra el primer diumenge de maig.

Aquells veïns de Cullera que volgueren participar en aquesta campanya sols havien de comprar en dos comerços diferents d’ACECU entre el 26 d’abril i l’1 de maig. Després, calia omplir el full de participació amb les dades personals i el segell de 2 comerços.

Els participants entraven en el sorteig de dos premis de 100 € per gastar als comerços d’ACECU.

El 4 de maig ACECU va celebrar un sorteig en directe a través de les seues xarxes socials i les guanyadores resultaren ser Ana María i Beatriz, a les qui des de l’associació se’ls va donar l’enhorabona pel premi i les gràcies per haver comprat al comerç local de Cullera.
Uns dies després i de la mà del president d’ACECU, José Luis Albiñana, les guanyadores recolliren les seues targetes de 100 € per comprar en les tendes associades.

Els comerciants de Cullera porten de compres a dos clientes premiades amb 3.000 €

Els comerciants de Cullera porten de compres a dos clientes premiades amb 3.000 €

ACECU va sortejar aquest Nadal dos premis de 1.500 €. El dissabte portaren en un cotxe de luxe a les dos guanyadores pels comerços de l’associació.

Tenir 1.500 € per a gastar en compres és el somni de molta gent. A Beatriz García i a Flor Lago aquest desig se’ls va fer realitat aquest passat dissabte en haver estat les guanyadores del sorteig de Nadal que va organitzar fa unes setmanes l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU).

El passat Nadal es va organitzar un sorteig, amb dos premis de 1.500 € cadascun, entre tots els clients que van comprar en quatre comerços diferents d’ACECU. A principis de gener l’associació va celebrar el sorteig en directe a través de les seves xarxes socials i Beatriz i Flor van resultar ser les guanyadores.

Així que, dissabte passat els comerciants van organitzar una jornada molt especial perquè les guanyadores pogueren disfrutar al màxim d’un dia de compres acudint a les botigues que formen part d’ACECU. Cap a les 10h del matí un cotxe de luxe dels anys 60 va recollir a les clientes en els seus domicilis i, a continuació, van recórrer durant tot el matí els carrers de Cullera per a comprar en algunes de les tendes que havien triat.

Roba, sabates, electrodomèstics, bijuteria, alimentació, llibres, etc. Les premiades van optar per una àmplia varietat de productes. No obstant això, tenen de temps tot el mes de febrer per a gastar l’import del premi. A més, perquè hi haja un repartiment equitatiu entre els
diferents comerços, només podran gastar 150 € com a màxim en la mateixa botiga. “Amb aquest tipus d’iniciatives hem demostrat que el comerç local de Cullera premia la fidelitat dels seus clients”, va assenyalar el president d’ACECU, José Luis Albiñana, qui va voler agrair el suport de tots els veïns que van participar en aquest sorteig el passat Nadal. Mentre que, la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Cullera, Débora Marí, va indicar que “des de l’ajuntament donem suport, a través del conveni de col·laboració que mantenim amb ACECU, a aquestes iniciatives que fomenten les compres en el comerç local”.

Els comerciants de Cullera repartiran més de 4.000 € en premis aquest Nadal

Els comerciants de Cullera repartiran més de 4.000 € en premis aquest Nadal

ACECU ha organitzat una intensa campanya amb multitud de concursos i sortejos. També se celebraran activitats infantils per als xiquets.

Un any més l’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) ha organitzat un intens programa d’activitats per a promoure les compres nadalenques en el comerç local. La campanya porta per lema “ACECU et porta el Nadal”.

En l’apartat de concursos i sortejos se celebraran fins a 5 iniciatives diferents, la qual cosa suposarà que, en total, es repartiran més de 4.000 € entre els consumidors locals. Cal destacar el Sorteig de Nadal, en el qual se sortejaran dos premis de 1.500 € cadascun entre tots aquells que compren en 4 comerços diferents d’ACECU, entre el 4 de desembre i el 6 de gener.

També tindrà lloc el Concurs de Balcons Nadalencs, que enguany celebra la seva quarta edició i en el qual es repartiran tres premis de 200 €, 100 € i 100 €; a més del ja tradicional Concurs d’Aparadors, dirigit als comerciants d’ACECU i en el qual hi haurà tres premis de 300 €, 200 € i 100 €.

Quant als sortejos, el dia 24 de desembre, quan el Pare Noel arribe a Cullera, entre totes les cartes repartides per ACECU que hagen escrit els xiquets, se sortejaran 3 premis de 50 €. I, per primera vegada, també se celebra a finals de desembre el concurs “Fes-te un selfie amb l’elf”, en el qual se sortejarà un premi de 100 €.

Tots aquests premis només es podran gastar en els comerços adherits a ACECU. La informació, les bases i les inscripcions a aquests concursos es poden trobar en les xarxes socials d’ACECU o en la web www.acecu.es.

Activitats infantils

Per al dia 24 ACECU ha organitzat l’arribada del Pare Noel a Cullera. Directe des de Lapònia, arribarà a Cullera sobre les 10.30h i recorrerà els principals carrers comercials. Posteriorment, sobre les 12.30h, atendrà els xiquets als jardins del Mercat Municipal.

Així mateix, els dies 28, 29 i 30 de desembre i el 3 de gener se celebraran activitats infantils en diferents punts de Cullera. Les entrades es poden aconseguir comprant en els comerços d’ACECU.

En definitiva, “hem organitzat un intens programa de sortejos i concursos perquè els veïns vegen que comprar en el comerç de Cullera té premi”, ha indicat el president d’ACECU, José Luis Albiñana, que també ha volgut detallar: “a més, amb totes les activitats infantils oferim un complet programa d’oci perquè les famílies no se’n vagen a les grans superfícies comercials d’altres ciutats i es queden consumint i generant riquesa a Cullera”.

Totes aquestes iniciatives compten amb el suport econòmic de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Cullera.

ACECU sortejarà 300 € aquest Black Friday

ACECU sortejarà 300 € aquest Black Friday

L’associació repartirà 3 premis de 100 € entre els seus clients.

ACECU sortejarà un total de 300 € en la pròxima campanya del Black Friday per promoure les compres en el comerç local de Cullera.

Per participar cal realitzar una compra entre el 23 i el 27 de novembre en algun dels comerços que participen en la campanya.

Pots consultar el llistat de comerços participants i les bases del sorteig en: https://acecu.es/black-friday-2021/

Cullera fica en marxa la campanya comercial “A Cullera compres el doble”

Cullera fica en marxa la campanya comercial “A Cullera compres el doble”

Els ciutadans aportaran 50 € i l’Ajuntament de Cullera 50 € més per comprar en les tendes del poble.

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Cullera ha ficat en marxa la campanya comercial “A Cullera compres el doble”, en la que els ciutadans aporten 50 € i l’Ajuntament aporta 50 € més per comprar al xicotet comerç.

En concret, als veïns que s’inscriguen en la campanya, se’ls entregarà una targeta per valor de 100 € que poden gastar durant el mes de novembre. Les inscripcions per a ciutadans s’obriran el 25 d’octubre.

Els consumidors sols podran comprar en els comerços que s’inscriguen en la campanya. Per tant, les tendes interessades a formar part d’aquesta campanya han d’inscriure’s a través de l’enllaç: https://cullera.sedipualba.es/ El termini per a presentar la sol·licitud s’estendrà des del 25 fins al 28 d’octubre.

Serà necessari que, en el moment de la sol·licitud d’adhesió a la campanya, el comerç facilite a l’Ajuntament el codi FUC del seu TPV, a fi de limitar l’ús de les targetes en els dispositius dels establiments participants en la campanya.

Poden participar els xicotets comerços d’alimentació, roba, sabateries, ferreteries, forns, etc. Les bases amb els tipus de negocis que poden participar i la resta d’informació es pot consultar al següent enllaç: https://cutt.ly/ORc2MRh

O també al web: https://cullera.portaldelcomerciante.com/es/noticia/view/campana-comercial-cullera-compres-doble

ACECU promociona el comerç local per tota Cullera!

ACECU promociona el comerç local per tota Cullera!

ACECU ha instal·lat uns cartells promocionals en el trenet turístic de Cullera.

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) ha instal·lat uns cartells promocionals en el trenet turístic de Cullera.

La intenció d’aquesta campanya és conscienciar als veïns de Cullera i als turistes sobre la importància de comprar en el comerç local, amb missatges com: “Es busquen clients, no fa falta experiència”.

A més a més, aquests cartells també promocionen les activitats infantils i actuacions musicals que es realitzen al centre del poble i al turístic barri de Sant Antoni.

Aquest trenet recorre la població de Cullera en estiu diverses vegades al dia, de forma que l’impacte publicitari d’aquests cartells arriba a un gran nombre de gent.

Els comerços de Cullera celebraran la Nit de Compres amb ofertes i activitats

Els comerços de Cullera celebraran la Nit de Compres amb ofertes i activitats

ACECU organitza per a aquest divendres 25 de juny la cinquena edició de la Nit de Compres. Se sortejaran 300 euros entre els clients.

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) celebrarà per cinquè any consecutiu la Nit de Compres. La popularment coneguda com Shopping Night tindrà lloc aquest divendres 25 de juny. Les botigues obriran les seues portes de 9 a 12 de la nit i oferiran als clients regals, descomptes i degustacions, entre altres activitats.

A més, se sortejaran tres xecs-regal de 100 € cadascun entre els clients. Per a participar no és necessari comprar a les botigues, només cal visitar 4 comerços diferents per a obtenir el seu segell i així poder entrar en aquest sorteig. ACECU també posarà a la disposició dels visitants a aquest esdeveniment un tren turístic gratuït perquè puguen desplaçar-se entre els diferents barris de la ciutat i visitar més fàcilment les botigues.

“Després d’una temporada difícil per al comerç local, creiem que és important organitzar aquest tipus d’esdeveniments perquè la gent s’animi a visitar les botigues de Cullera”, afirma el president de ACECU, José Luis Albiñana, que afegeix “ara és més necessari que mai fer costat al comerç local, perquè ajudem a crear llocs de treball i a dinamitzar l’economia de Cullera”.

La Nit de Compres compta amb el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Cullera. En aquest sentit, la regidora de l’àrea, Débora Marí, ha afirmat que “l’Ajuntament de Cullera, a través del conveni de col·laboració que té amb ACECU, dóna el seu suport a iniciatives com la Nit de Compres, que són molt importants en aquests moments de recuperació econòmica” i ha afegit que els comerciants “han estat al nostre costat proveint-nos en els pitjors moments“ i cada dia pujen les seves persianes “per a oferir-nos els millors serveis i productes”.

En la Nit de Compres participaran botigues de tota mena: roba, complements, bosses, sabateries, joieries, restaurants, cafeteries, papereries, decoració, etc. “Els veïns de Cullera i els turistes que ens visiten podran veure que tenen una gran varietat de comerços i no és necessari anar-se fora per a fer les seves compres”, ha assenyalat Albiñana.

En definitiva, els comerços del centre del poble i del barri turístic de Sant Antoni romandran oberts i oferiran múltiples activitats i ofertes en els seus productes perquè els cullerencs i visitants visquin una nit diferent.

El comerç de Cullera signa un conveni amb Caixa Popular per a facilitar el cobrament de les promocions comercials

El comerç de Cullera signa un conveni amb Caixa Popular per a facilitar el cobrament de les promocions comercials

Els clients que resulten premiats en algun sorteig disposaran d’una targeta amb l’import del premi.

El president de l’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU), José Luis Albiñana, ha signat aquest matí un conveni amb la directora de l’oficina de Caixa Popular, Lorena González, que ajudarà a millorar les condicions dels comerciants locals.

En concret, ACECU ha obert un compte bancari en aquesta entitat i ha signat un conveni preferencial amb Caixa Popular que permetrà gaudir de diversos avantatges als negocis associats. Aquest acord ha estat possible ja que ACECU s’ha adherit al conveni que té subscrit Caixa Popular amb Unió Gremial, federació comercial valenciana que agrupa diverses associacions locals.

ACECU organitza múltiples sortejos i concursos al llarg de l’any per a promoure les compres a les botigues locals. Els premis que reben els clients solen ser xecs-regal per a comprar en els negocis associats. Amb aquest nou conveni, ACECU lliurarà una targeta als clients agraciats amb la quantitat exacta del premi i, d’aquesta manera, el premiat simplement haurà de passar-la per la TPV de la botiga per a adquirir el producte que desitge.

“Al final, es tracta d’agilitzar uns certs tràmits i ajudar així al fet que la gent compri a les botigues de Cullera”, ha assenyalat el president de ACECU, que també ha volgut agrair la disponibilitat i el bon fer de Caixa Popular.

Prop de 100 comerços de Cullera participen en la campanya de Sant Valentí

Prop de 100 comerços de Cullera participen en la campanya de Sant Valentí

ACECU sortejarà dos xecs-regal entre els seus clients.

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) ha posat un any més en marxa la campanya de Sant Valentí, en la que enguany participen un total de 93 tendes.

L’objectiu és fomentar les compres en el comerç local i així, que els enamorats que li facen un regal a la seua parella opten per comprar-lo en el xicotet comerç. Per animar als veïns, ACECU sortejarà dos xecs-regal valorats en 60 €.

Per participar en aquest sorteig cal comprar en dos comerços diferents d’ACECU entre el 8 i el 14 de febrer. L’associació ha elaborat un fullet on deuran ficar el seu segell dos comerços i, després, el participant deurà dipositar-lo en una de les urnes que s’han repartit al llarg de la ciutat.

La pròxima setmana la junta ACECU celebrarà un sorteig en directe a través de les seues xarxes socials (Facebook i Instagram) per donar a conéixer als guanyadors, als qui se’ls telefonarà en eixe moment per anunciar-los que han sigut agraciats amb aquesta iniciativa. Els guanyadors podran gastar-se els xecs-regal en qualsevol dels comerços que formen part de l’associació.

ACECU també ha repartit cartelleria de Sant Valentí i globus en forma de cor pels diferents comerços que participen en la campanya, des de sabateries, tendes de roba, òptiques, forns, etc.

“Amb aquesta campanya pretenem animar a la gent perquè, com diu el nostre lema, s’enamoren del comerç local”, ha assenyalat el president d’ACECU, Jose Luis Albiñana, que ha afegit, “són temps complicats, per això el comerç local ha de moure’s i organitzar iniciatives de tota classe per fer front a les dificultats”. La campanya compta amb el suport de l’Ajuntament de Cullera.

Huit tendes d’ACECU reben el segell de Comerç de Confiança de la Cambra de Comerç de València

Huit tendes d’ACECU reben el segell de Comerç de Confiança de la Cambra de Comerç de València

Aquest segell acredita que el comerç segueix un protocol de bones pràctiques establit pel Ministeri de Comerç.

Els membres de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) porten l’excel·lència als seus negocis. I així ho demostren els segells que han aconseguit 8 comerços que els acrediten com a Comerç de Confiança, una distinció que atorga la Cambra de Comerç de València.

Ahir la coordinadora del Departament Jurídic de la Cambra de Comerç de València, Carmen de Miguel, junt amb el president d’ACECU, Jose Luis Albiñana, van recórrer el centre de Cullera per entregar a aquests huit establiments les distincions aconseguides.

Els negocis distingits, que pertanyen a diferents tipus de sectors comercials, són: Music Store Cullera, Milar Senen Ortega, Integral Clínica Veterinària, Farmàcia Vallet, Ferreteria Calabuig, Papereria Inés, Electronday i Lupita. El segell de Comerç de Confiança acredita que l’establiment ha elaborat un protocol i guia de bones pràctiques de conformitat amb l’establit pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

“El comerç local de Cullera demostra cada dia la seua qualitat i el seu bon fer”, ha destacat el president d’ACECU, que ha afegit “les tendes d’ACECU ens preocupem per millorar i oferir així la millor atenció i el millor servei als nostres clients, com diu aquest distintiu, som comerços en els quals pots confiar”.

Per la seua banda, Carmen de Miguel, explicà que “este segell ajuda a publicitar que el comerç ha adoptat una sèrie de mesures de seguretat i higiene per evitar els riscos de la COVID-19”.

Els comerços que estiguen interessats a obtenir aquesta acreditació poden fer-ho a través de la web de la Cambra de Comerç de València. Cal omplir un formulari i presentar una sèrie de documentació. El procediment és totalment gratuït per als comerços, ja que compta amb la financiació de la Diputació de València.

Els comerciants regalen mascaretes a la Policia Local i la Guàrdia Civil de Cullera

Els comerciants regalen mascaretes a la Policia Local i la Guàrdia Civil de Cullera

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) ha fet entrega hui d’un lot de mascaretes a la Policia Local i la Guàrdia Civil de Cullera.

La iniciativa forma part de la campanya Comerç Segur, que està desenvolupant ACECU, amb el suport de l’Ajuntament de Cullera, per conscienciar als veïns que el xicotet comerç compta amb totes les mesures de protecció i higiene necessàries.

Amb aquesta entrega de mascaretes ACECU vol reconéixer la gran llavor dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat en aquests moments tan complicats que ha ocasionat la pandèmia provocada per la COVID-19. “La policia i la Guàrdia Civil estan treballant de valent per garantir la normalitat i la seguretat”, ha dit el president d’ACECU, Jose Luis Albiñana, que ha afegit “però, a més a més, sempre que ho hem necessitat, han estat al costat del xicotet comerç per ajudar-nos”.

Per això, l’associació de comerciants va pensar que seria una bona iniciativa regalar aquest lot de mascaretes, per ajudar així a garantir la protecció dels cossos policials davant el virus.

A l’acte d’entrega han assistit el tinent de la Guàrdia Civil de Cullera; el cap de la Policia Local; la regidora de Comerç, Débora Marí i la regidora de Policia Local, Mª José Terrades. I és que l’Ajuntament de Cullera també està col·laborant activament amb ACECU per ajudar als negocis de Cullera a fer front a la COVID-19 i minimitzar els seus efectes en el xicotet comerç.

Les mascaretes estan homologades i són de color negre, a més porten impresos els logotips d’ACECU i de l’Ajuntament de Cullera.

ACECU organitza un ampli programa d’activitats aquest estiu per dinamitzar el comerç

ACECU organitza un ampli programa d’activitats aquest estiu per dinamitzar el comerç

Música en directe, activitats infantils, etc. Com cada any, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) ha organitzat un complet programa d’activitats per dinamitzar tant el centre de Cullera, com el barri turístic de Sant Antoni.

Durant el mes d’agost, en Sant Antoni podrem disfrutar de les actuacions en directe de Soul Mate el 5 d’agost i Dixieland Band la resta de dimecres a partir de les 21.30 h. Els dissabtes es realitzaran activitats infantils a partir de les 19.30 h i els dijous hi haurà teatre infantil i conta-contes.

Aquestes activitats són itinerants i tenen lloc en els carrers Pintor Ferrer Cabrera i Poeta Miguel Hernández.

Mentre que, al Mercat Municipal el 7 d’agost hi haurà música disco, el dia 14 serà el torn de Pepa Blasco, el dia 21 Cristina Blasco oferirà un tribut a Mª Dolores Pradera i el 28 d’agost tornarem a gaudir de música disco. Aquestes actuacions comencen a partir de les 21.30 h.

Totes aquestes activitats es desenvolupen baix les mesures sanitàries correctes i tenen com a objectiu ajudar a dinamitzar el comerç i l’hostaleria d’aquestes zones de Cullera. I és que, cada any, tenen molt bona acollida per part dels veïns i turistes. A més, compten amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Cullera.

Els comerciants de Cullera organitzen activitats per incentivar les compres al Nadal

Els comerciants de Cullera organitzen activitats per incentivar les compres al Nadal

ACECU sortejarà dos xecs-regal de 500 € cadascú entre els clients dels comerços. Hi haurà un sorteig de cartes per al Pare Noel, el Concurs d’Aparadors i el Concurs de Balcons Nadalencs, així com un intens programa d’activitats infantils.

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) ha organitzat un complet programa d’activitats per a incentivar les compres en el comerç local aquest Nadal. Cal destacar les activitats infantils que es celebraran en diferents punts de Cullera i diversos sortejos i concursos perquè els veïns s’apropen a les tendes.

L’encesa de l’arbre de Nadal, instal·lat al Mercat Municipal i que ha plantat l’Ajuntament de Cullera, inaugurarà les festes nadalenques el pròxim 5 de desembre a la vesprada i, a partir d’eixe dia, els tres primers caps de setmana de desembre es celebraran activitats infantils en diferents barris de Cullera: Sant Antoni, Plaça Andrés Piles, Carrer Rei en Jaume, Mercat i Passeig Dr Alemany.

Unflables, com per exemple un tobogan gegant, seran alguns dels atractius. Per accedir a aquestes activitats caldrà disposar dels tiquets que es trobaran als comerços d’ACECU. A més, es celebraran diversos concursos i sortejos: el Concurs d’Aparadors, el Concurs de Balcons Nadalencs, la Carta al Pare Noel i El Sorteig de Nadal. Així mateix, també es plantarà un arbre de Nadal al barri de Sant Antoni.

“Hem preparat un complet programa d’activitats per oferir una alternativa d’oci als veïns de Cullera”, ha assenyalat el president d’ACECU, José Luis Albiñana, que a més ha afegit “també hem organitzat diferents concursos i sortejos per animar als veïns a que s’apropen al comerç local”.

El Sorteig de Nadal

El Sorteig de Nadal és la novetat d’enguany. Els veïns que realitzen 4 compres en diferents comerços d’ACECU entraran en el sorteig d’un xec-regal per gastar als comerços de l’associació. En total, hi haurà dos sortejos de 500 € cadascú: el primer el 27 de desembre i el segon el 8 de gener.

I pel que fa als comerciants, també s’ha organitzat el tradicional Concurs d’Aparadors, amb tres primers premis de 500 €, 200 € i 100 € en xecs-regal.

Concurs de balcons

L’associació de comerciants també ha organitzat el II Concurs de Balcons Nadalencs, en el que poden participar tots els veïns de Cullera. Els participants han de decorar el seu balcó amb motius i llums nadalenques i es poden apuntar a través d’un enllaç que trobaran en el Facebook i l’Instagram d’ACECU Cullera.

La data límit per inscriure’s i tindre el balcó decorat és el 21 de desembre. ACECU concedirà un premi de 200 € en xecs-regal al millor balcó.

D’altra banda, ACECU també ha organitzat un sorteig de cartes per al Pare Noel. Els xiquets podran trobar les cartes als comerços d’ACECU i, una vegada hagen escrit la seua carta al Pare Noel, deuran dipositar-la en la caseta de Nadal itinerant que trobaran cada cap de setmana on es celebren les activitats infantils.

El dia 24 de desembre al matí el Pare Noel recorrerà Cullera amb el seu trineu. Al voltant de les 12 hores arribarà al Mercat, on estaran dipositades totes les cartes que li han escrit els xiquets i, aleshores, es procedirà a realitzar un sorteig mitjançant una mà innocent que extraurà tres cartes a l’atzar. Els xiquets guanyadors rebran un premi de 50 € en xecs-regal per comprar als comerços d’ACECU.

Aquestes activitats es realitzen amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cullera.

Els comerciants demostren la seua unió en la I Gala del Comerç de Cullera

Els comerciants demostren la seua unió en la I Gala del Comerç de Cullera

ACECU va retre homenatge als negocis amb més de 50 anys d’història i als expresidents de l’associació. “El comerç de Cullera està més viu que mai”, va assenyalar el president, José Luis Albiñana.

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) va celebrar el passat divendres a la nit la I Gala del Comerç de Cullera en l’Hotel Cullera Holiday. A l’acte van assistir més de 100 xicotets empresaris de la ciutat, així com autoritats locals i autonòmiques.

És la primera vegada en la història de Cullera que el comerç celebra un esdeveniment d’aquest tipus i des d’ACECU volgueren aprofitar l’ocasió per retre homenatge a 16 negocis que compten amb més de 50 anys d’història; així com als 5 expresidents de l’associació. El president d’ACECU, José Luis Albiñana, va explicar que “decidírem organitzar aquesta gala per demostrar que el comerç de Cullera està més viu que mai” i va afegir “hem homenatjat a negocis amb una llarga tradició familiar perquè el seu esforç i constància mereixien un reconeixement i, d’altra banda, els expresidents d’ACECU han fet un gran treball per enfortir l’associacionisme local”.

A l’acte va assistir també la secretària autonòmica de Comerç, Rebeca Torró, qui va assenyalar que “és molt important la celebració d’actes que reconeixen la tasca dels comerços amb més de 50 anys”, ja que “el xicotet comerç dóna vida a les ciutats” i també cal valorar el treball dels presidents perquè “l’associacionisme és important, ja que junts es fan moltes més coses”.

També va estar present l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, qui va destacar que darrere dels negocis guardonats “està el bon fer de moltes famílies de Cullera” i respecte als expresidents assenyalà que “hi ha moltes persones que, junt amb ells, han treballat pel comerç de Cullera”. Mayor també reiterà “el suport de l’Ajuntament a ACECU amb totes les iniciatives que afavoreixen el teixit comercial” i animà a “treballar tots junts per ser més grans”.

En aquest sentit el president d’ACECU va voler agrair a l’ajuntament que, per primera vegada, hagen firmat un conveni amb l’associació que dota a ACECU d’una important ajuda econòmica per promoure activitats que ajuden al xicotet comerç.

Els negocis amb més de mig segle de vida que pujaren a l’escenari foren: Administraciones y Correduría de Seguros Gomar, Asesoría Romero, Bar Napoleón, Estanc i Joieria Fede Aparisi, Churrería Michurri, Òptica Piris, Farmacia Peiró de Sant Antoni, Farmacia Grau Riaza, Ferreteria Calabuig, Fesacar, Forn de Pa i Dolços Signes, Siveo, Moda y Hogar Carbonell, José Luis Estilista, Forn Mar i Mar i el Forn Marber.

La coordinadora de la Cambra de Comerç de València, Isabel Galbis, també va assistir a la gala i va dotar amb un xec de formació valorat en 200 € a cadascun d’aquests 16 negocis.

Mentre que, els expresidents que han estat al capdavant d’ACECU foren: Juan Femenía, Jerónomo Pinto, Javier Calabuig, Óscar Pellicer i Quique González. Aquest últim ha sigut el que més anys ha dirigir l’associació, 15 en total. I va desenvolupar accions tan importants com diferents campanyes i fires comercials, cursos de formació, la lluita contra la venda il·legal ambulant, etc.

Els comerços de Cullera celebraran la Nit de Compres amb ofertes i activitats

Els comerços de Cullera celebraran la Nit de Compres amb ofertes i activitats

ACECU organitza per aquest divendres 19 de juliol la tercera edició de la Nit de Compres. Es sortejaran 300 euros entre els clients.

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) celebrarà per tercer any consecutiu la Nit de Compres. La popularment coneguda com a Shopping Night tindrà lloc aquest divendres 19 de juliol. Les tendes obriran les seues portes de 9 a 12 de la nit i oferiran als clients regals, descomptes, degustacions i música, entre altres activitats.

A més a més, es celebrarà un sorteig entre els assistents a la Nit de Compres on podran guanyar un xec regal valorat en 300 euros per comprar en els comerços d’ACECU. Per participar no és necessari comprar a les tendes, sols cal visitar 6 comerços diferents per obtenir el seu segell i així poder participar en aquest sorteig.

“El comerç de Cullera està més viu que mai”, afirma el president d’ACECU, José Luis Albiñana, que afegeix “i amb aquesta iniciativa volem oferir un atractiu pla d’oci nocturn i demostrar als veïns que no és necessari anar-se’n fora de Cullera a comprar”.

La Nit de Compres compta amb el suport de l’Ajuntament de Cullera i en ella participaran tendes de tots els sectors: de roba, complements i bosses, sabateries, joieries, bijuteria, òptiques, d’esports, cafeteries, papereries, perruqueries, perfumeries, etc. “En aquesta edició participen un gran ventall de comerços perquè els veïns i turistes coneguen tot el que pot oferir el comerç de Cullera”, recalca Albiñana.

En definitiva, els comerços del centre del poble i els del barri turístic de Sant Antoni romandran oberts i oferiran múltiples activitats i ofertes en els seus productes perquè els cullerencs i visitants visquen una nit diferent.

L’associació de comerciants de Cullera augmenta el seu número de socis en un 65%

L’associació de comerciants de Cullera augmenta el seu número de socis en un 65%

ACECU ha passat de 65 socis en 2014 a 107 socis actualment. Els comerciants també noten una lleugera millora econòmica a la ciutat.

El comerç de Cullera es manté fort i viu malgrat la feroç competència de les grans superfícies i les principals plataformes virtuals de e-commerce. En els últims anys l’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) ha augmentant notablement el seu número de socis i, a més, també s’ha registrat una lleugera millora econòmica en les vendes.

En 2014 aquesta associació tan sols comptava amb 65 socis. La crisi econòmica i les jubilacions d’alguns comerciants van provocar que l’associació passara per una mala ratxa i tinguera molt pocs membres.

Però en els últims anys, el treball de l’executiva de ACECU per tornar a unir als xicotets empresaris, les accions promocionals que realitza aquesta entitat i l’eixida de la crisi han beneficiat a aquesta associació i ha provocat que actualment compten amb un total de 107 socis. És a dir, ha pujat un 65% el nombre de negocis que la formen. Cal afegir a més, que està previst donar noves altes de socis en els pròxims dies.

“És important que els comerciants estiguem units per a dur a terme projectes que beneficien a l’economia local”, explica el president d’ACECU, José Luis Albiñana. I és que en els últims anys l’associació ha multiplicat les seues activitats, amb diverses campanyes comercials com la de Nadal, la Nit de Compres, el Dia del Pare, etc.; així com major presència en xarxes socials, cursos de formació per als socis, etc.

També s’han rebut més ‘ajudes municipals per a realitzar les campanyes comercials i enguany, per primera vegada en la història de ACECU, s’ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Cullera mitjançant el qual se li han atorgat 20.000 euros a l’associació per a promoure diferents iniciatives comercials.

Millora econòmica

Un altre factor clau en tota aquesta situació és que els comerciants han notat una lleugera reactivació econòmica a la ciutat. Els anys més durs de la crisi fa temps que van passar i, a poc a poc i sense triomfalismes, els veïns i els turistes han millorat el seu consum a les botigues locals.

Les grans superfícies continuen sent un dur competidor, però “cada vegada més la gent s’adona que en el comerç local oferim una qualitat i un tracte personalitzat inigualables”, assenyala Albiñana.

Els ponts festius i l’estiu són moments clau per a l’economia local, quan es nota un major consum, sobretot en hostaleria.

I, d’altra banda, encara que hi ha hagut comerciants que s’han jubilat i han tancat el seu negoci al no tindre un relleu generacional; també s’han obert nous comerços i locals d’hostaleria, sobretot per part de gent jove amb ganes d’emprendre. Fins i tot diversos negocis amb anys d’història han realitzat importants reformes en els seus locals per a adaptar-se als nous temps.

ACECU es fa visible als carrers de Cullera per Nadal

ACECU es fa visible als carrers de Cullera per Nadal

Aquest Nadal l’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) està més visible que mai als carrers de Cullera. Els comerciants han estrenat unes noves banderoles en les quals desitgen “Bones Festes” als veïns de la població.

Cada botiga que forma part d’aquesta associació ha tret al carrer, enfront del seu comerç, la nova banderola. D’aquesta manera, des de ACECU expliquen que aquesta iniciativa ajuda a donar ambient nadalenc als carrers i a visibilitzar a l’associació i al comerç local.
A més, com les lletres són d’un color vermell fosc, similar al de la bandera municipal de Cullera, aquestes banderoles també es trauran al carrer durant les Festes Majors de la població, que se celebren entre finals d’abril i principis de maig.

Els comerciants també disposen d’una segona banderola amb el logotip del seu negoci perquè puguen utilitzar per a qualsevol acció promocional.

ACECU organitza activitats nadalenques per incentivar les compres al comerç local

ACECU organitza activitats nadalenques per incentivar les compres al comerç local

Hi haurà un sorteig de cartes per al Pare Noel en el que es repartiran 3 premis de 50 € en xecs-regal. També s’ha organitzat un concurs de decoració de balcons i activitats infantils.

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) ha organitzat un complet programa d’activitats per a incentivar les compres en el comerç local aquest Nadal. Cal destacar les activitats infantils en diversos punts de Cullera, el concurs de decoració nadalenca de balcons i el sorteig de cartes per al Pare Noel.

L’encesa de l’arbre de Nadal instal·lat al Mercat Muncipal inaugurà les festes nadalenques la setmana passada i eixe mateix cap de setmana (8 i 9 de desembre) es celebraren activitats infantils, en concret al barri de Sant Antoni, on es muntà un tobogan gegant.

Aquest cap de setmana (15 i 16 de desembre) s’instal·larà el tobogan gegant a la Pl. Andrés Piles i el pròxim cap de setmana (22 i 23 de desembre) es traslladarà el tobogan gegant als jardins del Mercat Municipal. A més, durant aquests tres caps de setmana de desembre es muntarà un rocodrom gegant al Mercat.

Per accedir a aquestes activitats caldrà disposar dels tiquets que trobaran als comerços d’ACECU.

Cartes al Pare Noel

D’altra banda, ACECU també ha organitzat un sorteig de cartes per al Pare Noel. Els xiquets podran trobar les cartes als comerços d’ACECU i, una vegada hagen escrit la seua carta al Pare Noel, deuran dipositar-la en la caseta de Nadal itinerant que trobaran aquest cap de setmana (15 i 16 de desembre) a la Pl. Andrés Piles i el pròxim cap de setmana al Mercat.

El dia 24 de desembre al matí el Pare Noel recorrerà Cullera amb el seu trineu. Al voltant de les 13 hores arribarà al Mercat, on estaran dipositades totes les cartes que li han escrit els xiquets i aleshores es procedirà a realitzar un sorteig mitjançant una ma innocent que extraurà tres cartes a l’atzar. Els xiquets guanyadors rebran un premi de 50 € en xecs-regal per comprar als comerços d’ACECU.

Concurs de balcons

Per últim, l’associació de comerciants també ha organitzat el I Concurs de Balcons Nadalencs, en el que poden participar tots els veïns de Cullera. Els participants han de decorar el seu balcó amb motius i llums nadalenques i es poden apuntar a través d’un enllaç que trobaran en el Facebook i l’Instagram d’ACECU Cullera.

La data límit per inscriure’s i tindre el balcó decorat és el 15 de desembre. ACECU concedirà un premi de 200 € en xecs-regal al millor balcó i un altre premi de 200 € al balcó més original.

Aquestes activitats es realitzen amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cullera.

La Nit de Compres es consolida com una alternativa d’oci a Cullera

La Nit de Compres es consolida com una alternativa d’oci a Cullera

Els comerciants d’ACECU obrigueren les seues tendes de 9 a 12 de la nit. Els veïns de Cullera gaudiren de degustacions, ofertes i un trenet que recorria les àrees comercials del poble.

La Nit de Compres, organitzada per l’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU), s’ha consolidat en la seua segona edició com una alternativa d’oci per als veïns de la ciutat.

El divendres a la nit les tendes del centre del poble i del barri de Sant Antoni van obrir les seues portes per oferir música, degustacions, ofertes i diverses activitats, tot açò amb la finalitat de promocionar el comerç local.

“Aquesta nit ha sigut la festa del comerç local”, assenyalà el president d’ACECU, Jose Luis Albiñana, perquè “volem que la gent entre en els comerços i ens conega”. Albiñana explicà que s’ha organitzat un sorteig entre tots els veïns que visitaren les tendes. Aquest dimarts es coneixerà el guanyador, qui rebrà un suculent premi de 300 euros per gastar en els comerços participants en la Nit de Compres.

Desde l’Ajuntament de Cullera també donaren el seu suport a la iniciativa. “Es tracta de fer-li vore a la gent que no fa falta anar-se’n de Cullera per trobar qualsevol dels productes que necessiten”, remarcà l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor. I és que, el xicotet comerç ha de lluitar contra la dura competència de les grans superfícies, però com va indicar Albiñana, “en Cullera tenim encara un comerç viu i modern”.

Per la seua banda, el regidor de Comerç, Pere Manuel, va felicitar a ACECU per aquesta iniciativa, “hui és la festa del comerç”, afirmà i va avançar que l’Ajuntament i ACECU estan treballant per signar en el futur un conveni de col·laboració.

Nit màgica

Tot tipus de tendes es sumaren a la Nit de Compres, des de tendes de roba, complements, joieries, de bolsos, centres òptics, una bomboneria, d’esports, d’electrodomèstics, papereries, a més de locals d’hostaleria com bars i restaurants.

Les tendes participants es concentraven principalment en el centre del poble i en el turístic barri de Sant Antoni i, per facilitar que la gent pogueren visitar les dos àrees comercials, ACECU va posar a disposició dels veïns un trenet turístic que recorria els diferents carrers.

Així va ser molta la gent que el divendres a la nit ompligué els carrers de Cullera i va visitar els diferents comerços per aprofitar descomptes i promocions que s’oferien. A més, va hi haure un gran ambient als bars i restaurants.

Els comerciants de Cullera trien a Jose Luis Albiñana com a nou president

Els comerciants de Cullera trien a Jose Luis Albiñana com a nou president

Quique González, president des de 2002, deixa el càrrec per motius personals. ACECU crea un grup de treball per a implicar a més comerciants en l’activitat de l’associació.

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) va triar ahir a la nit en una assemblea general al seu nou president, Jose Luis Albiñana, un comerciant que regenta una tenda de bosses i regals a Cullera i que, des de fa dècades, ha estat vinculat al món de l’associacionisme comercial, defensant els interessos dels xicotets empresaris.
L’anterior president, Quique González, que va ostentar aquest càrrec des de 2002, va explicar ahir davant els comerciants que decidia presentar la seua renúncia a causa de temes personals. González es va mostrar visiblement molt emocionat i va rebre els aplaudiments dels seus companys en diverses ocasions. El ja expresident va recordar en el seu discurs de comiat que durant tots aquests anys “m’he esforçat al màxim i he treballat per a defensar al xicotet comerç de Cullera”.
Així, González va recordar que durant aquests anys s’ha reunit amb representants polítics i comercials al més alt nivell per a tractar temes que han afectat a Cullera, com per exemple, la venda il·legal ambulant. A més, ha treballat per organitzar esdeveniments que ajudaren a promocionar les tendes de la localitat.
González també va voler agrair el suport que li han prestat els seus companys durant tots aquests anys i va agrair el treball de la junta d’ACECU en aquests últims mesos quan ell no va poder estar al capdavant de l’associació per motius personals.

Nova presidència

Per la seua banda, Jose Luis Albiñana, qui des de 1994 era el vicepresident d’ACECU, es va bolcar a agrair a Quique González el treball que ha fet durant tots aquests anys i va agrair als comerciants el suport que li han mostrat per a exercir el seu nou càrrec.
“Vaig a treballar pel xicotet comerç de Cullera”, va dir Albiñana, que va afegir “perquè el xicotet comerç és el motor de l’economia local i el que ajuda a crear més llocs de treball”.
Com a primera mesura, el nou president va anunciar la creació d’un grup de treball en el qual s’integraran tots els comerciants d’ACECU que ho desitgen i que es reunirà mensualment per a tractar tots els temes que afecten a l’associació i elaborar un calendari d’esdeveniments comercials que ajuden a promocionar les tendes de Cullera.
Fins ara la junta d’ACECU es reunia diverses vegades al mes, però la nova direcció vol celebrar també reunions amb comerciants que no són de la junta per a promoure l’associacionisme i les activitats.
L’associació compta amb un ampli calendari d’esdeveniments comercials, com les campanyes del Black Friday, el Dia dels Enamorats, el Dia de la Mare, etc. Així com les activitats de Nadal o la Nit de Compres que es va celebrar per primera vegada l’any passat. A més, des de l’associació s’organitzen cursos formatius per als xicotets empresaris i ACECU també està present en organismes com el Consell de Turisme.
En l’assemblea també es van presentar els comptes i la memòria d’activitats del 2017 i, així mateix, es va acordar que ACECU s’incorpore a Unió Gremial, una federació comercial valenciana que lluita pels interessos dels xicotets empresaris.