Aquest segell acredita que el comerç segueix un protocol de bones pràctiques establit pel Ministeri de Comerç.

Els membres de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) porten l’excel·lència als seus negocis. I així ho demostren els segells que han aconseguit 8 comerços que els acrediten com a Comerç de Confiança, una distinció que atorga la Cambra de Comerç de València.

Ahir la coordinadora del Departament Jurídic de la Cambra de Comerç de València, Carmen de Miguel, junt amb el president d’ACECU, Jose Luis Albiñana, van recórrer el centre de Cullera per entregar a aquests huit establiments les distincions aconseguides.

Els negocis distingits, que pertanyen a diferents tipus de sectors comercials, són: Music Store Cullera, Milar Senen Ortega, Integral Clínica Veterinària, Farmàcia Vallet, Ferreteria Calabuig, Papereria Inés, Electronday i Lupita. El segell de Comerç de Confiança acredita que l’establiment ha elaborat un protocol i guia de bones pràctiques de conformitat amb l’establit pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

“El comerç local de Cullera demostra cada dia la seua qualitat i el seu bon fer”, ha destacat el president d’ACECU, que ha afegit “les tendes d’ACECU ens preocupem per millorar i oferir així la millor atenció i el millor servei als nostres clients, com diu aquest distintiu, som comerços en els quals pots confiar”.

Per la seua banda, Carmen de Miguel, explicà que “este segell ajuda a publicitar que el comerç ha adoptat una sèrie de mesures de seguretat i higiene per evitar els riscos de la COVID-19”.

Els comerços que estiguen interessats a obtenir aquesta acreditació poden fer-ho a través de la web de la Cambra de Comerç de València. Cal omplir un formulari i presentar una sèrie de documentació. El procediment és totalment gratuït per als comerços, ja que compta amb la financiació de la Diputació de València.