ACECU ha programat activitats infantils i música en directe al Mercat i Sant Antoni.

Un estiu més els veïns de Cullera i els turistes que visiten la ciutat podran gaudir d’un intens programa d’activitats gràcies a l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU).

Durant els mesos de juliol i agost es celebraran activitats infantils, contacontes i música en directe al Mercat i als carrers peatonals de Sant Antoni (Pintor Ferrer Cabrera i Poeta Miguel Hernández).

Durant tots els divendres del mes de juliol, a partir de les 19.30h, hi haurà contacontes i activitats infantils al Mercat. I a partir de les 21.30 h els veïns podran disfrutar de la millor música. Pepa Blasco va iniciar les actuacions el passat divendres dia 1 i continuaran les següents setmanes In Calma, M Ángel, Pepa Blasco i M Ángel.

Mentre que, a Sant Antoni el mes de juliol hi haurà contacontes i actuacions infantils tots els dijous i dissabtes a partir de les 19.30h. Per la seua banda, les actuacions musicals aniran a càrrec de Safordixieland, a partir de les 21.30h, els dies 5, 14, 19 i 26 de juliol.

Aquesta intensa programació pretén ser un revulsiu per al comerç i els negocis d’hostaleria de la zona que formen part d’ACECU.