L’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) ha fet entrega hui d’un lot de mascaretes a la Policia Local i la Guàrdia Civil de Cullera.

La iniciativa forma part de la campanya Comerç Segur, que està desenvolupant ACECU, amb el suport de l’Ajuntament de Cullera, per conscienciar als veïns que el xicotet comerç compta amb totes les mesures de protecció i higiene necessàries.

Amb aquesta entrega de mascaretes ACECU vol reconéixer la gran llavor dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat en aquests moments tan complicats que ha ocasionat la pandèmia provocada per la COVID-19. “La policia i la Guàrdia Civil estan treballant de valent per garantir la normalitat i la seguretat”, ha dit el president d’ACECU, Jose Luis Albiñana, que ha afegit “però, a més a més, sempre que ho hem necessitat, han estat al costat del xicotet comerç per ajudar-nos”.

Per això, l’associació de comerciants va pensar que seria una bona iniciativa regalar aquest lot de mascaretes, per ajudar així a garantir la protecció dels cossos policials davant el virus.

A l’acte d’entrega han assistit el tinent de la Guàrdia Civil de Cullera; el cap de la Policia Local; la regidora de Comerç, Débora Marí i la regidora de Policia Local, Mª José Terrades. I és que l’Ajuntament de Cullera també està col·laborant activament amb ACECU per ajudar als negocis de Cullera a fer front a la COVID-19 i minimitzar els seus efectes en el xicotet comerç.

Les mascaretes estan homologades i són de color negre, a més porten impresos els logotips d’ACECU i de l’Ajuntament de Cullera.