Quique González, president des de 2002, deixa el càrrec per motius personals. ACECU crea un grup de treball per a implicar a més comerciants en l’activitat de l’associació.

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) va triar ahir a la nit en una assemblea general al seu nou president, Jose Luis Albiñana, un comerciant que regenta una tenda de bosses i regals a Cullera i que, des de fa dècades, ha estat vinculat al món de l’associacionisme comercial, defensant els interessos dels xicotets empresaris.
L’anterior president, Quique González, que va ostentar aquest càrrec des de 2002, va explicar ahir davant els comerciants que decidia presentar la seua renúncia a causa de temes personals. González es va mostrar visiblement molt emocionat i va rebre els aplaudiments dels seus companys en diverses ocasions. El ja expresident va recordar en el seu discurs de comiat que durant tots aquests anys “m’he esforçat al màxim i he treballat per a defensar al xicotet comerç de Cullera”.
Així, González va recordar que durant aquests anys s’ha reunit amb representants polítics i comercials al més alt nivell per a tractar temes que han afectat a Cullera, com per exemple, la venda il·legal ambulant. A més, ha treballat per organitzar esdeveniments que ajudaren a promocionar les tendes de la localitat.
González també va voler agrair el suport que li han prestat els seus companys durant tots aquests anys i va agrair el treball de la junta d’ACECU en aquests últims mesos quan ell no va poder estar al capdavant de l’associació per motius personals.

Nova presidència

Per la seua banda, Jose Luis Albiñana, qui des de 1994 era el vicepresident d’ACECU, es va bolcar a agrair a Quique González el treball que ha fet durant tots aquests anys i va agrair als comerciants el suport que li han mostrat per a exercir el seu nou càrrec.
“Vaig a treballar pel xicotet comerç de Cullera”, va dir Albiñana, que va afegir “perquè el xicotet comerç és el motor de l’economia local i el que ajuda a crear més llocs de treball”.
Com a primera mesura, el nou president va anunciar la creació d’un grup de treball en el qual s’integraran tots els comerciants d’ACECU que ho desitgen i que es reunirà mensualment per a tractar tots els temes que afecten a l’associació i elaborar un calendari d’esdeveniments comercials que ajuden a promocionar les tendes de Cullera.
Fins ara la junta d’ACECU es reunia diverses vegades al mes, però la nova direcció vol celebrar també reunions amb comerciants que no són de la junta per a promoure l’associacionisme i les activitats.
L’associació compta amb un ampli calendari d’esdeveniments comercials, com les campanyes del Black Friday, el Dia dels Enamorats, el Dia de la Mare, etc. Així com les activitats de Nadal o la Nit de Compres que es va celebrar per primera vegada l’any passat. A més, des de l’associació s’organitzen cursos formatius per als xicotets empresaris i ACECU també està present en organismes com el Consell de Turisme.
En l’assemblea també es van presentar els comptes i la memòria d’activitats del 2017 i, així mateix, es va acordar que ACECU s’incorpore a Unió Gremial, una federació comercial valenciana que lluita pels interessos dels xicotets empresaris.