Els comerciants d’ACECU obrigueren les seues tendes de 9 a 12 de la nit. Els veïns de Cullera gaudiren de degustacions, ofertes i un trenet que recorria les àrees comercials del poble.

La Nit de Compres, organitzada per l’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU), s’ha consolidat en la seua segona edició com una alternativa d’oci per als veïns de la ciutat.

El divendres a la nit les tendes del centre del poble i del barri de Sant Antoni van obrir les seues portes per oferir música, degustacions, ofertes i diverses activitats, tot açò amb la finalitat de promocionar el comerç local.

“Aquesta nit ha sigut la festa del comerç local”, assenyalà el president d’ACECU, Jose Luis Albiñana, perquè “volem que la gent entre en els comerços i ens conega”. Albiñana explicà que s’ha organitzat un sorteig entre tots els veïns que visitaren les tendes. Aquest dimarts es coneixerà el guanyador, qui rebrà un suculent premi de 300 euros per gastar en els comerços participants en la Nit de Compres.

Desde l’Ajuntament de Cullera també donaren el seu suport a la iniciativa. “Es tracta de fer-li vore a la gent que no fa falta anar-se’n de Cullera per trobar qualsevol dels productes que necessiten”, remarcà l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor. I és que, el xicotet comerç ha de lluitar contra la dura competència de les grans superfícies, però com va indicar Albiñana, “en Cullera tenim encara un comerç viu i modern”.

Per la seua banda, el regidor de Comerç, Pere Manuel, va felicitar a ACECU per aquesta iniciativa, “hui és la festa del comerç”, afirmà i va avançar que l’Ajuntament i ACECU estan treballant per signar en el futur un conveni de col·laboració.

Nit màgica

Tot tipus de tendes es sumaren a la Nit de Compres, des de tendes de roba, complements, joieries, de bolsos, centres òptics, una bomboneria, d’esports, d’electrodomèstics, papereries, a més de locals d’hostaleria com bars i restaurants.

Les tendes participants es concentraven principalment en el centre del poble i en el turístic barri de Sant Antoni i, per facilitar que la gent pogueren visitar les dos àrees comercials, ACECU va posar a disposició dels veïns un trenet turístic que recorria els diferents carrers.

Així va ser molta la gent que el divendres a la nit ompligué els carrers de Cullera i va visitar els diferents comerços per aprofitar descomptes i promocions que s’oferien. A més, va hi haure un gran ambient als bars i restaurants.