Els clients que resulten premiats en algun sorteig disposaran d’una targeta amb l’import del premi.

El president de l’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU), José Luis Albiñana, ha signat aquest matí un conveni amb la directora de l’oficina de Caixa Popular, Lorena González, que ajudarà a millorar les condicions dels comerciants locals.

En concret, ACECU ha obert un compte bancari en aquesta entitat i ha signat un conveni preferencial amb Caixa Popular que permetrà gaudir de diversos avantatges als negocis associats. Aquest acord ha estat possible ja que ACECU s’ha adherit al conveni que té subscrit Caixa Popular amb Unió Gremial, federació comercial valenciana que agrupa diverses associacions locals.

ACECU organitza múltiples sortejos i concursos al llarg de l’any per a promoure les compres a les botigues locals. Els premis que reben els clients solen ser xecs-regal per a comprar en els negocis associats. Amb aquest nou conveni, ACECU lliurarà una targeta als clients agraciats amb la quantitat exacta del premi i, d’aquesta manera, el premiat simplement haurà de passar-la per la TPV de la botiga per a adquirir el producte que desitge.

“Al final, es tracta d’agilitzar uns certs tràmits i ajudar així al fet que la gent compri a les botigues de Cullera”, ha assenyalat el president de ACECU, que també ha volgut agrair la disponibilitat i el bon fer de Caixa Popular.