Els ciutadans aportaran 50 € i l’Ajuntament de Cullera 50 € més per comprar en les tendes del poble.

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Cullera ha ficat en marxa la campanya comercial “A Cullera compres el doble”, en la que els ciutadans aporten 50 € i l’Ajuntament aporta 50 € més per comprar al xicotet comerç.

En concret, als veïns que s’inscriguen en la campanya, se’ls entregarà una targeta per valor de 100 € que poden gastar durant el mes de novembre. Les inscripcions per a ciutadans s’obriran el 25 d’octubre.

Els consumidors sols podran comprar en els comerços que s’inscriguen en la campanya. Per tant, les tendes interessades a formar part d’aquesta campanya han d’inscriure’s a través de l’enllaç: https://cullera.sedipualba.es/ El termini per a presentar la sol·licitud s’estendrà des del 25 fins al 28 d’octubre.

Serà necessari que, en el moment de la sol·licitud d’adhesió a la campanya, el comerç facilite a l’Ajuntament el codi FUC del seu TPV, a fi de limitar l’ús de les targetes en els dispositius dels establiments participants en la campanya.

Poden participar els xicotets comerços d’alimentació, roba, sabateries, ferreteries, forns, etc. Les bases amb els tipus de negocis que poden participar i la resta d’informació es pot consultar al següent enllaç: https://cutt.ly/ORc2MRh

O també al web: https://cullera.portaldelcomerciante.com/es/noticia/view/campana-comercial-cullera-compres-doble