ACECU sortejarà dos xecs-regal de 500 € cadascú entre els clients dels comerços. Hi haurà un sorteig de cartes per al Pare Noel, el Concurs d’Aparadors i el Concurs de Balcons Nadalencs, així com un intens programa d’activitats infantils.

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) ha organitzat un complet programa d’activitats per a incentivar les compres en el comerç local aquest Nadal. Cal destacar les activitats infantils que es celebraran en diferents punts de Cullera i diversos sortejos i concursos perquè els veïns s’apropen a les tendes.

L’encesa de l’arbre de Nadal, instal·lat al Mercat Municipal i que ha plantat l’Ajuntament de Cullera, inaugurarà les festes nadalenques el pròxim 5 de desembre a la vesprada i, a partir d’eixe dia, els tres primers caps de setmana de desembre es celebraran activitats infantils en diferents barris de Cullera: Sant Antoni, Plaça Andrés Piles, Carrer Rei en Jaume, Mercat i Passeig Dr Alemany.

Unflables, com per exemple un tobogan gegant, seran alguns dels atractius. Per accedir a aquestes activitats caldrà disposar dels tiquets que es trobaran als comerços d’ACECU. A més, es celebraran diversos concursos i sortejos: el Concurs d’Aparadors, el Concurs de Balcons Nadalencs, la Carta al Pare Noel i El Sorteig de Nadal. Així mateix, també es plantarà un arbre de Nadal al barri de Sant Antoni.

“Hem preparat un complet programa d’activitats per oferir una alternativa d’oci als veïns de Cullera”, ha assenyalat el president d’ACECU, José Luis Albiñana, que a més ha afegit “també hem organitzat diferents concursos i sortejos per animar als veïns a que s’apropen al comerç local”.

El Sorteig de Nadal

El Sorteig de Nadal és la novetat d’enguany. Els veïns que realitzen 4 compres en diferents comerços d’ACECU entraran en el sorteig d’un xec-regal per gastar als comerços de l’associació. En total, hi haurà dos sortejos de 500 € cadascú: el primer el 27 de desembre i el segon el 8 de gener.

I pel que fa als comerciants, també s’ha organitzat el tradicional Concurs d’Aparadors, amb tres primers premis de 500 €, 200 € i 100 € en xecs-regal.

Concurs de balcons

L’associació de comerciants també ha organitzat el II Concurs de Balcons Nadalencs, en el que poden participar tots els veïns de Cullera. Els participants han de decorar el seu balcó amb motius i llums nadalenques i es poden apuntar a través d’un enllaç que trobaran en el Facebook i l’Instagram d’ACECU Cullera.

La data límit per inscriure’s i tindre el balcó decorat és el 21 de desembre. ACECU concedirà un premi de 200 € en xecs-regal al millor balcó.

D’altra banda, ACECU també ha organitzat un sorteig de cartes per al Pare Noel. Els xiquets podran trobar les cartes als comerços d’ACECU i, una vegada hagen escrit la seua carta al Pare Noel, deuran dipositar-la en la caseta de Nadal itinerant que trobaran cada cap de setmana on es celebren les activitats infantils.

El dia 24 de desembre al matí el Pare Noel recorrerà Cullera amb el seu trineu. Al voltant de les 12 hores arribarà al Mercat, on estaran dipositades totes les cartes que li han escrit els xiquets i, aleshores, es procedirà a realitzar un sorteig mitjançant una mà innocent que extraurà tres cartes a l’atzar. Els xiquets guanyadors rebran un premi de 50 € en xecs-regal per comprar als comerços d’ACECU.

Aquestes activitats es realitzen amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cullera.