Qui som?

ACECU és l’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera. Vam nàixer a principis dels anys 90 i, des d’aleshores, sempre hem treballat per promocionar i defendre els interessos del xicotet comerç del nostre poble.

En la nostra associació s’agrupen empreses i autònoms de diferents sectors ecònomics: tendes de roba, alimentació, perruqueries, assessories, òptiques, tallers de vehicles, etc. Així com una important representació de bars i restaurants.

En ACECU realitzem diverses campanyes comercials al llarg de l’any (Sant Valentí, Dia de la Mare, Nit de Compres, Nadal, etc.), en les que es realitzen activitats, concursos i promocions per promoure el consum en les tendes associades. Totes aquestes activitats es subvencionen a través d’un conveni que manté ACECU i l’Ajuntament de Cullera.

També organitzem cursets de formació comercial i mantenim informats als nostres socis de totes les novetats legislatives que puguen afectar-los: subvenciones, canvis legislatius, etc.

ACECU treballa per fomentar l’associacionisme comercial i, en aquest sentit, forma part de les federacions comercials Unió Gremial i Fedalcis, que defenen els interessos i organitzen campanyes per promocionar el xicotet comerç valencià.

Avantatges d'associar-te

T’informarem dels canvis legislatius, ajudes, subvencions, etc que puguen ser del teu interés.

T’ajudarem en la teua formació comercial a través dels diversos cursets que organitzem sobre: gestió, publicitat, fotografia, comptabilitat, etc.

Promocionarem el teu comerç a les nostres xarxes socials a través d’una publicació.

Podràs participar en les campanyes comercials que realitzem al llarg de l’any: Sant Valentí, Dia de la Mare, Nit de Compres, Nadal, etc. Aquestes campanyes inclouen el repartiment de material publicitari entre els nostres comerços associats (tríptics, cartells, vídeos promocionals en xarxes socials, etc) i sortejos entre els clients, que tenen com a premi xecs-regal per comprar en les nostres tendes.

Tindràs un interlocutor amb qui tractar qualsevol problema que afecte el teu comerç. ACECU és el representant dels comerços de Cullera davant l’Ajuntament, la Generalitat Valenciana o qualsevol altra administració pública.

Si estàs interessat a associar-te o si ja eres soci i necessites informació sobre qualsevol tema, pots posar-te en contacte amb el nostre gerent:

Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte?

Segueix-nos a:

@acecu_cullera

@acecu.cullera