Black Friday 2021

Del 23 al 27 de novembre

ACECU sortejarà un total de 300 € en la pròxima campanya del Black Friday per promoure les compres en el comerç local de Cullera.

En concret, es sortejaran 3 premis de 100 €.

Per participar cal realitzar una compra entre el 23 i el 27 de novembre en algun dels comerços que participen en la campanya.

COMERÇOS PARTICIPANTS

Ático 30 Kids
Inés Papereria Llibreria
Noah
Bar Mercat
Petit Detall
Heladería Cafetería Bernabeu
Segurfone
Extintores Llorca
Dengue Indumentària Valenciana
Farmacia Grau Riaza
Lüa
Li’ipoe calzados y complementos
Music Store Cullera
Milar Senen Ortega
Alain Afflelou
Perfumarte
FG Project & Design
Amalia Nacher
Opticalia Mediterrania
Electronday
Farmacia Diagonal

Kiosco Marco
Relojería Julián Martínez
Ángara Camós
Paco Camós
Somnis (tenda mobles)
Calzados Elche
Opticalia Marel
Siveo
MN Íntima
Electrohogar Ángel y Carlos
Ferreteria Calabuig
Carbonell Moda y Hogar
Farmacia San Antonio
Óptica Argente
Uala Accesorios (els 2 locals)
Nineta Cullera
Skin Studio
La Lluna de l’Infant
Papelería Librería Regalos Kevin
Giner maletes i bolsos
Mobles Sapiña

BASES DEL SORTEIG

1. ACECU repartirà fullets de participació entre les tendes de l’associació que s’han apuntat a la campanya Black Friday 2021. Tots els clients que facen una compra en un d’aquests comerços (consultar llistat) entre el 23 i el 27 de novembre podran participar en el sorteig. I els clients deuran guardar el tiquet de compra per presentar-lo en cas de guanyar el sorteig.

2. Alguns dels comerços participants disposaran d’urnes per dipositar les paperetes. Les urnes quedaran tancades el dissabte 27 de novembre a les 24 hores (12 de la nit) per a ser guardades per ACECU fins al moment del sorteig.

3. Les paperetes hauran d’estar ben complimentades amb NOM, COGNOMS, POBLACIÓ I TELÈFON DE CONTACTE, on tindrà present la clàusula informativa RGPD.

4. El sorteig es realitzarà la setmana següent en la seu d’ACECU (C/ Pintor Ferrer Cabrera, 3). El sorteig estarà presidit pel president de l’associació ACECU i la junta d’ACECU.

5. En extraure la papereta se li trucarà al telèfon del tríptic, i en cas de no contestar, li se telefonarà l’endemà. Per a identificar-se haurà de donar el número del seu DNI. Si no poguérem ficar-nos en contacte amb el guanyador a l’endemà del sorteig, es celebrarà un altre sorteig en els dies posteriors.

6. Hi hauran 3 premis de 100 € per als guanyadors del sorteig. El premi sols es podrà gastar en els comerços d’ACECU que participen en la campanya del Black Friday. El guanyador no es podrà gastar més de 100€ per comerç participant de la campanya. Es farà entrega a cada guanyador d’una targeta de crèdit amb l’import del premi.

7. Les dades de la papereta no poden donar peu a confusió. Qualsevol discrepància que poguera sorgir serà resolta per la presidència en el moment del sorteig, sense que puga ser recorreguda.

8. Els guanyadors s’anunciaran en el Faceboock i Instagram d’ACECU.

9. Les persones agraciades han d’acreditar-se degudament per a recollir el premi, amb la presentació del DNI o qualsevol document que els identifique.

10. Les persones premiades disposaran fins al dia 31 de desembre de 2021 per gastar-se els diners.

11. Els participants en aquest sorteig deuran ser majors de 18 anys.

12. La participació en aquest sorteig comporta l’acceptació de les seues bases.

Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte?

Segueix-nos a:

@acecu_cullera

@acecu.cullera