Música en directe, activitats infantils, etc. Com cada any, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) ha organitzat un complet programa d’activitats per dinamitzar tant el centre de Cullera, com el barri turístic de Sant Antoni.

Durant el mes d’agost, en Sant Antoni podrem disfrutar de les actuacions en directe de Soul Mate el 5 d’agost i Dixieland Band la resta de dimecres a partir de les 21.30 h. Els dissabtes es realitzaran activitats infantils a partir de les 19.30 h i els dijous hi haurà teatre infantil i conta-contes.

Aquestes activitats són itinerants i tenen lloc en els carrers Pintor Ferrer Cabrera i Poeta Miguel Hernández.

Mentre que, al Mercat Municipal el 7 d’agost hi haurà música disco, el dia 14 serà el torn de Pepa Blasco, el dia 21 Cristina Blasco oferirà un tribut a Mª Dolores Pradera i el 28 d’agost tornarem a gaudir de música disco. Aquestes actuacions comencen a partir de les 21.30 h.

Totes aquestes activitats es desenvolupen baix les mesures sanitàries correctes i tenen com a objectiu ajudar a dinamitzar el comerç i l’hostaleria d’aquestes zones de Cullera. I és que, cada any, tenen molt bona acollida per part dels veïns i turistes. A més, compten amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Cullera.