Hi haurà un sorteig de cartes per al Pare Noel en el que es repartiran 3 premis de 50 € en xecs-regal. També s’ha organitzat un concurs de decoració de balcons i activitats infantils.

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) ha organitzat un complet programa d’activitats per a incentivar les compres en el comerç local aquest Nadal. Cal destacar les activitats infantils en diversos punts de Cullera, el concurs de decoració nadalenca de balcons i el sorteig de cartes per al Pare Noel.

L’encesa de l’arbre de Nadal instal·lat al Mercat Muncipal inaugurà les festes nadalenques la setmana passada i eixe mateix cap de setmana (8 i 9 de desembre) es celebraren activitats infantils, en concret al barri de Sant Antoni, on es muntà un tobogan gegant.

Aquest cap de setmana (15 i 16 de desembre) s’instal·larà el tobogan gegant a la Pl. Andrés Piles i el pròxim cap de setmana (22 i 23 de desembre) es traslladarà el tobogan gegant als jardins del Mercat Municipal. A més, durant aquests tres caps de setmana de desembre es muntarà un rocodrom gegant al Mercat.

Per accedir a aquestes activitats caldrà disposar dels tiquets que trobaran als comerços d’ACECU.

Cartes al Pare Noel

D’altra banda, ACECU també ha organitzat un sorteig de cartes per al Pare Noel. Els xiquets podran trobar les cartes als comerços d’ACECU i, una vegada hagen escrit la seua carta al Pare Noel, deuran dipositar-la en la caseta de Nadal itinerant que trobaran aquest cap de setmana (15 i 16 de desembre) a la Pl. Andrés Piles i el pròxim cap de setmana al Mercat.

El dia 24 de desembre al matí el Pare Noel recorrerà Cullera amb el seu trineu. Al voltant de les 13 hores arribarà al Mercat, on estaran dipositades totes les cartes que li han escrit els xiquets i aleshores es procedirà a realitzar un sorteig mitjançant una ma innocent que extraurà tres cartes a l’atzar. Els xiquets guanyadors rebran un premi de 50 € en xecs-regal per comprar als comerços d’ACECU.

Concurs de balcons

Per últim, l’associació de comerciants també ha organitzat el I Concurs de Balcons Nadalencs, en el que poden participar tots els veïns de Cullera. Els participants han de decorar el seu balcó amb motius i llums nadalenques i es poden apuntar a través d’un enllaç que trobaran en el Facebook i l’Instagram d’ACECU Cullera.

La data límit per inscriure’s i tindre el balcó decorat és el 15 de desembre. ACECU concedirà un premi de 200 € en xecs-regal al millor balcó i un altre premi de 200 € al balcó més original.

Aquestes activitats es realitzen amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cullera.