Dia del Pare 2024

Compra en 2 comerços diferents d’ACECU (entre el 8 i el 19 de març) i participa en el sorteig de 10 carros de la compra.

BASES DEL SORTEIG

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) vol fomentar les compres al comerç local durant la campanya del Dia del Pare. Per això, s’ha organitzat un sorteig de 10 carros de la compra.

PUNTS:

1 – Per participar en este sorteig cal comprar en 2 comerços diferents d’ACECU entre el 8 i el 19 de març.

2 – Els comerços deixaran el seu segell en el fullet que es repartirà per a aquest sorteig. Quan el client tinga els 2 segells ha de deixar el fullet en una de les bústies que estaran disponibles en alguns dels comerços d’ACECU.

3 – En el full de participació deuran estar ben complimentades totes les dades personals del participant que es demanen.

4 – Els participants deuran guardar-se els tiquets de compra dels 2 comerços d’ACECU, ja que en cas de guanyar el sorteig, deuran presentar-los.

5 – El sorteig es celebrarà en dies posteriors a quan acabe la promoció i es recullen totes les paperetes participants. ACECU farà un vídeo en directe a través de les seues xarxes socials i una mà innocent extraurà els fulls de participació. En eixe moment s’aniran extraent les 10 paperetes i es telefonarà a les persones corresponents. En cas de no contactar amb algun d’ells, li se telefonarà l’endemà i, si no estiguera localitzable, es realitzarà de nou el sorteig.

6 – Les dades de la papereta no poden donar peu a confusió. Qualsevol discrepància que poguera sorgir serà resolta per la presidència en el moment del sorteig, sense que puga ser recorreguda.

7 – La persona agraciada ha d’acreditar-se degudament per a recollir el premi, amb la presentació del DNI o qualsevol document que l’identifique. A més de presentar els 2 tiquets de compra.

8 -. Els participants en aquest sorteig deuran ser majors de 18 anys.

9 – Una mateixa persona no pot guanyar més d’un carro.

10 – El simple fet de participar comporta el ple reconeixement i l’acceptació d’aquestes bases. Les bases poden estar subjectes a modificació en cas de sorgir un imprevist.

Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte?

Segueix-nos a:

@acecu_cullera

@acecu.cullera