Nit de compres 2023

El dijous 6 de juliol vine a la Nit de Compres!

Les tendes i bars d’ACECU obrirem les nostres portes per oferir-te milers de descomptes i activitats.

Podràs desplaçar-te gratuïtament amb el nostre trenet i sortejarem 3 premis de 100€ entre els nostres clients!

LLISTAT DE COMERÇOS PARTICIPANTS

Al centre del poble:

Ángara Camós
Dengue Indumentària
Inés Llibreria Papereria
La Crème
La Lluna de l’Infant
Nanets
Nineta Cullera
Petit Detall
Salasons & Xarcu

Al barri de Sant Antoni:

Cullera Digital
Don Kiko
Europell
Lupita Store
Paco Camós
Rte L’Alegre

Al passeig marítim

Calzados Elche
Crearayanes Láser

BASES DEL SORTEIG

ACECU celebrarà la Nit de Compres 2023 el dijous 6 de juliol de 20.30h a 23.30h de la nit. Per incentivar el comerç local, es realitzarà un sorteig entre tots aquells clients que, durant la Nit de Compres, visiten 4 comerços o negocis d’hosteleria diferents. Han de ser negocis i comerços que participen en la Nit de Compres d’ACECU. Es sortejaran 3 premis de 100 €.

 

 1. Cada comerç participant disposarà d’una urna a l’interior del seu negoci perquè la gent que vullga participar diposite el tríptic sencer on aniràn el segells, hauran d’omplir-les amb totes les seues dades i els 4 espais designats per a tal efecte per 4 negocis diferents. No és necessari comprar per obtindre el segell.

 

 1. Les urnes quedaran tancades el dijous 6 de juliol a les 23.59h per a ser guardades per ACECU fins al moment del sorteig.

 

 1. Les paperetes dipositades a l’urna hauran d’estar ben complimentades amb NOM, COGNOMS, POBLACIÓ, C.P. I TELÈFON DE CONTACTE,  on tindra present la clausala informativa RGPD.

 

 1. El sorteig es realitzarà la setmana posterior a la Nit de Compres en la seu d’ACECU (Espai Coworking al C/Pintor Ferrer Cabrera).  El sorteig es retransmeta en directe per les xarxes socials d’ACECU (Facebook i Instagram).

 

 1. En extraure la papereta, se li trucarà, al telèfon del tríptic, i en cas de no contestar, li se telefonarà al dia següent. Per a identificar-se haurà de donar el número del seu DNI. Si no poguerem ficar-nos en contacte amb algun dels guanyadors al dia següent del sorteig, es celebrarà un altre sorteig en els dies posteriors.

 

 1. Es sortejaran 3 premis de 100€. El premi es podrà gastar en els comerços i negocis d’hostaleria participants en la Nit de Compres. El guanyador no es podrà gastar més de 50 € per comerç participant de la campanya.

 

 1. Les dades de la papereta no poden donar peu a confusió. Qualsevol discrepància que poguera sorgir serà resolta per la presidència en el moment del sorteig, sense que puga ser recorreguda.

 

 1. Les persones agraciades han d’acreditar-se degudament per a recollir el premi, amb la presentació del DNI o qualsevol document que els identifique. 

 

 1. El premi s’entregarà a través d’una targeta bancària. Hi haurà un temps límit per gastar el premi. En el moment d’entrega de les targetes ja li se comunicarà als guanyadors de quan de temps disposen per gastar els diners.

 

 1. Els participants en aquest sorteig deuran ser majors de 18 anys.

 

 1. La participació en aquest sorteig comporta l’acceptació de les seues bases. Les bases poden estar subjectes a modificació en cas de sorgir un imprevist, sense poder presentar recurs.

Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte?

Segueix-nos a:

@acecu_cullera

@acecu.cullera