Black Friday 2023

Del 22 al 26 de novembre

ACECU sortejarà un total de 300 € en la pròxima campanya del Black Friday per promoure les compres en el comerç local de Cullera.

En concret, es sortejaran 3 premis de 100 €.

Per participar cal realitzar una compra entre el 22 i el 26 de novembre en algun dels comerços que participen en la campanya.

COMERÇOS PARTICIPANTS

Amalia Nácher
Ángara Camós
Calzados Elche
Carbonell Moda y Hogar
Dengue
Electrohogar Ángel y Carlos
Esports Cerveró
Europell
Farmacia Grau Riaza
Inés Llibreria Papereria
María José Font Estilistes
Milar Senen Ortega
Music Store Cullera

Nineta Cullera
Noah
La Lluna de l’Infant
Óptica Argente
Opticalia Marel
Óptica Piris
Papelería Regalos Kevin
Perfumarte
Petit Detall
Relojería Julián Martínez
Siveo
Segurfone

BASES DEL SORTEIG

1. ACECU repartirà fullets de participació entre les tendes de l’associació que s’han apuntat a la campanya Black Friday 2023. Tots els clients que facen una compra en un d’aquests comerços (consultar llistat) entre el 22 i el 26 de novembre podran participar en el sorteig. Els clients deuran guardar el tiquet de compra per presentar-lo en cas de guanyar el sorteig.

2. Els comerços participants disposaran d’urnes per dipositar les paperetes. Les urnes quedaran tancades el 26 de novembre a les 24 hores (12 de la nit) per a ser guardades per ACECU fins al moment del sorteig.

3. Les paperetes hauran d’estar ben complimentades amb NOM, COGNOMS, POBLACIÓ I TELÈFON DE CONTACTE, on tindrà present la clàusula informativa RGPD.

4. El sorteig es realitzarà els dies posteriors en la seu d’ACECU (C/ Pintor Ferrer Cabrera, 3). El sorteig estarà presidit per la presidenta de l’associació ACECU i la junta d’ACECU.

5. En extraure la papereta se li trucarà al telèfon del tríptic, i en cas de no contestar, li se telefonarà l’endemà. Per a identificar-se haurà de donar el número del seu DNI. Si no poguérem ficar-nos en contacte amb algun dels guanyador a l’endemà del sorteig, es celebrarà un altre sorteig en els dies posteriors.

6. Hi hauran 3 premis de 100 € per als guanyadors del sorteig. El premi sols es podrà gastar en els comerços d’ACECU. Es farà entrega a cada guanyador d’una targeta de crèdit amb l’import del premi. Es podrà gastar com a màxim 30 € per comerç.

7. Les dades de la papereta no poden donar peu a confusió. Qualsevol discrepància que poguera sorgir serà resolta per la presidència en el moment del sorteig, sense que puga ser recorreguda.

8. Els guanyadors s’anunciaran en el Faceboock i Instagram d’ACECU.

9. Les persones agraciades han d’acreditar-se degudament per a recollir el premi, amb la presentació del DNI o qualsevol document que els identifique.

10. Les persones premiades disposaran fins al dia 31 de gener de 2024 per gastar-se els diners.

11. Els participants en aquest sorteig deuran ser majors de 18 anys.

12. La participació en aquest sorteig comporta l’acceptació de les seues bases. Les bases poden estar subjectes a modificació en cas de sorgir un imprevist.

Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte?

Segueix-nos a:

@acecu_cullera

@acecu.cullera