Sant Valentí 2023

Compra en 2 tendes d’ACECU entre el 4 i el 19 de febrer, demana el teu segell i participaràs en el sorteig de 3 premis de 50 € per gastar en les tendes associades.

BASES DEL SORTEIG

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) vol fomentar les compres al comerç local durant la campanya de Sant Valentí. Per això, s’han organitzat 3 sortejos que tindran com a premi un xec-regal valorat en 50 € cadascú per gastar en els comerços i/o locals d’hostaleria que formen part de l’associació.

 

PUNTS:

1 – Per participar en este sorteig cal comprar en 2 comerços diferents d’ACECU entre el 4 i el 19 de febrer de 2023.

2 – Els comerços deixaran el seu segell en el fullet que es repartirà per a aquest sorteig. Quan el client tinga els 2 segells ha de deixar el fullet en una de les bústies que estaran disponibles en alguns dels comerços d’ACECU. El segell del comerç no pot ser manual.

3 – En el full de participació deuran estar ben complimentades totes les dades personals del participant que es demanen.

4 – Els participants deuran guardar-se els tiquets de compra dels 2 comerços d’ACECU, ja que en cas de guanyar el sorteig, deuran presentar-los. 

5 – Els sortejos es celebraran a finals de febrer. ACECU farà un vídeo en directe a través de les seues xarxes socials i una mà innocent extraurà els fulls de participació. En eixe moment es telefonarà als guanyadors. En cas de no contactar amb algun d’ells, li se telefonarà l’endemà i, si algú no estiguera localitzable, es realitzarà de nou el sorteig.

6 – Les dades de la papereta no poden donar peu a confusió. Qualsevol discrepància que poguera sorgir serà resolta per la presidència en el moment del sorteig, sense que puga ser recorreguda.

7 – El guanyador de cada un dels 2 sortejos podrà gastar els xecs-regal en qualsevol dels negocis associats que formen part d’ACECU.

8 –  La persona agraciada ha d’acreditar-se degudament per a recollir el premi, amb la presentació del DNI o qualsevol document que l’identifique. A més de presentar els 2 tiquets de compra.

9 -. La persona premiada disposa fins al dia 31 de març de 2023 per gastar-se els xecs-regal.

10 -. Els participants en aquest sorteig deuran ser majors de 18 anys.

11 – No poden participar en aquests sortejos els comerciants associats a ACECU.

12 – Una mateixa persona no pot guanyar els 2 sortejos.

13 – El simple fet de participar comporta el ple reconeixement i l’acceptació d’aquestes bases. Les bases poden estar subjectes a modificació en cas de sorgir un imprevist.

Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte?

Segueix-nos a:

@acecu_cullera

@acecu.cullera