Sant Valentí 2022

Compra en 2 tendes d’ACECU entre el 10 i el 20 de febrer, demana el teu segell i participaràs en el sorteig de 2 premis de 60 € per gastar en perruqueries i centres d’estètica.

BASES DEL SORTEIG

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) vol fomentar les compres al comerç local durant la campanya de Sant Valentí. Per això, s’han organitzat dos sortejos que tindran com a premi dos xecs-regal valorats en 60 € cadascú per gastar en perruqueries i centres d’estètica que formen part de l’associació.

PUNTS:

1 – Per participar en este sorteig cal comprar en 2 comerços diferents d’ACECU entre el 10 i el 20 de febrer de 2022.

2 – Els comerços deixaran el seu segell en el fullet que es repartirà per a aquest sorteig. Quan el client tinga els 2 segells ha de deixar el fullet en una de les bústies que estaran disponibles en alguns dels comerços d’ACECU. El segell del comerç no pot ser manual.

3 – En el full de participació deuran estar ben complimentades totes les dades personals del participant que es demanen.

4 – Els participants deuran guardar-se els tiquets de compra dels 2 comerços d’ACECU, ja que en cas de guanyar el sorteig, deuran presentar-los. 

5 – Els sortejos es celebraran en la setmana posterior al 20 de febrer. ACECU farà un vídeo en directe a través de les seues xarxes socials i una mà innocent extraurà els fulls de participació. En eixe moment es telefonarà als 2 guanyadors. En cas de no contactar amb algun d’ells, li se telefonarà l’endemà i, si no estiguera localitzable, es realitzarà de nou el sorteig.

6 – Les dades de la papereta no poden donar peu a confusió. Qualsevol discrepància que poguera sorgir serà resolta per la presidència en el moment del sorteig, sense que puga ser recorreguda.

7 – El guanyador de cada un dels 2 sortejos podrà gastar els xecs-regal en les perruqueries i/o centres d’estètica que formen part d’ACECU.

8 –  La persona agraciada ha d’acreditar-se degudament per a recollir el premi, amb la presentació del DNI o qualsevol document que l’identifique. A més de presentar els 2 tiquets de compra.

9 -. La persona premiada disposa fins al dia 31 de març de 2022 per gastar-se els xecs-regal.

10 -. Els participants en aquest sorteig deuran ser majors de 18 anys.

11 – No poden participar en aquests sortejos els comerciants associats a ACECU.

12 – Una mateixa persona no pot guanyar els 2 sortejos.

13 – El simple fet de participar comporta el ple reconeixement i l’acceptació d’aquestes bases. Les bases poden estar subjectes a modificació en cas de sorgir un imprevist.

Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte?

Segueix-nos a:

@acecu_cullera

@acecu.cullera