Black Friday 2022

Del 25 al 27 de novembre

ACECU sortejarà un total de 300 € en la pròxima campanya del Black Friday per promoure les compres en el comerç local de Cullera.

En concret, es sortejaran 3 premis de 100 €.

Per participar cal realitzar una compra entre el 25 i el 27 de novembre en algun dels comerços que participen en la campanya.

COMERÇOS PARTICIPANTS

Amalia Nacher
Ángara Camós
Bar Rte El Musical de Santa Cecilia
Cafetería Heladería Bernabéu
Calzados Elche
Carbonell Moda y Hogar
Cuchilleria Senda HW Larsen
Dengue
Electro Hogar Ángel y Carlos
Electronday
Esports Cerveró
Estela
Farmacia Ortopedia Laura Pons
FG Project & Design
Inés Llibreria Papereria
La Lluna de l’Infant

Mercat Café
Milar Senen Ortega
MN Íntima
Music Store Cullera
Nineta Cullera
Noah
Optica Argente
Opticalia Marel
Opticalia Mediterrània
Outlet Primeras Marcas.com
Paco Camos
Papelería Regalos Kevin
Perfumarte
Petit Detall
Segurfone
Siveo
Uala Accesorios

BASES DEL SORTEIG

 1. ACECU repartirà fullets de participació entre les tendes de l’associació que s’han apuntat a la campanya Black Friday 2022. Tots els clients que facen una compra en un d’aquests comerços (consultar llistat) entre el 25 i el 27 de novembre podran participar en el sorteig. I els clients deuran guardar el tiquet de compra per presentar-lo en cas de guanyar el sorteig.

 

 1. Alguns dels comerços participants disposaran d’urnes per dipositar les paperetes. Les urnes quedaran tancades el diumenge 27 de novembre a les 24 hores (12 de la nit) per a ser guardades per ACECU fins al moment del sorteig.

 

 1. Les paperetes hauran d’estar ben complimentades amb NOM, COGNOMS, POBLACIÓ I TELÈFON DE CONTACTE, on tindrà present la clàusula informativa RGPD.

 

 1. El sorteig es realitzarà els dies posteriors en la seu d’ACECU (C/ Pintor Ferrer Cabrera, 3). El sorteig estarà presidit pel president de l’associació ACECU i la junta d’ACECU.

 

 1. En extraure la papereta se li trucarà al telèfon del tríptic, i en cas de no contestar, li se telefonarà l’endemà. Per a identificar-se haurà de donar el número del seu DNI. Si no poguérem ficar-nos en contacte amb el guanyador a l’endemà del sorteig, es celebrarà un altre sorteig en els dies posteriors.

 

 1. Hi hauran 3 premis de 100 € per als guanyadors del sorteig. El premi sols es podrà gastar en els comerços d’ACECU que participen en la campanya del Black Friday. El guanyador no es podrà gastar més de 100€ per comerç participant de la campanya. Es farà entrega a cada guanyador d’una targeta de crèdit amb l’import del premi.

 

 1. Les dades de la papereta no poden donar peu a confusió. Qualsevol discrepància que poguera sorgir serà resolta per la presidència en el moment del sorteig, sense que puga ser recorreguda.

 

 1. Els guanyadors s’anunciaran en el Faceboock i Instagram d’ACECU.

 

 1. Les persones agraciades han d’acreditar-se degudament per a recollir el premi, amb la presentació del DNI o qualsevol document que els identifique.

 

 1. Les persones premiades disposaran fins al dia 31 de desembre de 2022 per gastar-se els diners.

 

 1. Els participants en aquest sorteig deuran ser majors de 18 anys.

 

 1. La participació en aquest sorteig comporta l’acceptació de les seues bases.

Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte?

Segueix-nos a:

@acecu_cullera

@acecu.cullera